ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το σύστημα εκμάθησης English SUPERFAST αποτελείται από πακέτα. Λειτουργούν σαν "τούβλα" με τα οποία χτίζετε το προσωπικό σας πρόγραμμα, ώστε να μην ξοδεύετε χρόνο και χρήμα για να μάθετε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Τα κύρια πακέτα εκμάθησης είναι δύο:

Η Μέθοδος BASIC για την καθημερινή επικοινωνία και η Μέθοδος MASTER για  υψηλότερες απαιτήσεις. Και τα δύο προσφέρουν ολοκληρωμένη εκμάθηση προφορικού και γραπτού λόγου, αλλά σε διαφορετικό επίπεδο Αγγλικών. 

Επιλέγετε την κατάλληλη Μέθοδο εκμάθησης Basic ή Master και μετά αν θέλετε προσαρμόζετε πάνω της τα διάφορα Πρόσθετα Πακέτα, ώστε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στην κατεύθυνση που προτιμάτε.

 


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Αγοράζεις τους κωδικούς του Πακέτου Εκμάθησης BASIC και αρχίζεις να μαθαίνεις αμέσως από τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σου. Όλο το υλικό που χρειάζεσαι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Τελειώνοντας το Κεφάλαιο 4 μπορείς πια να κάνεις διάλογο στα Αγγλικά. Αν λοιπόν θέλεις επιπλέον εξάσκηση στον προφορικό λόγο είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις με το Πρόσθετο Πακέτο VIRTUCLASS

Είσαι ήδη σε θέση να τα βγάζεις πέρα με τις καθημερινές καταστάσεις στα Αγγλικά. Αν θελήσεις υψηλότερο επίπεδο γνώσεων μπορείς να αναβαθμιστείς στο πακέτο MASTER πληρώνοντας μόνο τη διαφορά των $70

Αγοράζεις τους κωδικούς του Πακέτου Εκμάθησης BASIC και αρχίζεις να μαθαίνεις αμέσως από τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σου. Όλο το υλικό που χρειάζεσαι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Τελειώνοντας το Κεφάλιο 4 μπορείς πια να κάνεις διάλογο στα Αγγλικά. Αν λοιπόν θέλεις μπορείς να κάνεις επιπλέον εξάσκηση στον προφορικό λόγο με το Πρόσθετο Πακέτο VIRTUCLASS.

Είσαι ήδη σε θέση να τα βγάζεις πέρα με τις καθημερινές καταστάσεις στην Αγγλική γλώσσα. Για υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, μπορείς να αναβαθμιστείς στη MASTER πληρώνοντας μόνο τη διαφορά των $70.

Αν θέλεις μπορείς να επεκτείνεις το λεξιλόγιό σου στους τομείς που προτιμάς με τα Θεματικά Λεξιλογικά Πακέτα SHOCVOC ή να εξασκηθείς σε συγκεκριμένα σημεία της Γραμματικής με τα Πακέτα QUIZZY.

Αγοράζεις τους κωδικούς του πακέτου εκμάθησης MASTERκαι αρχίζεις να μαθαίνεις αμέσως. Επειδή η μέθοδος MASTER αναπτύσσει ιδιαίτερα το γραπτό λόγο, είναι προτιμότερο να μελετάς από συσκευή με πληκτρολόγιο. Όλο το υλικό που χρειάζεσαι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Τελειώνοντας το Κεφάλαιο 4 μπορείς πια να κάνεις διάλογο στα Αγγλικά. Αν λοιπόν θέλεις επιπλέον εξάσκηση στον προφορικό λόγο είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις με το Πρόσθετο Πακέτο VIRTUCLASS.

Μετά την ολοκλήρωση της μεθόδου MASTER, μπορείς να μάθεις όλο το ειδικό λεξιλόγιο που σε αφορά επιλέγοντας το κατάλληλο λεξιλογικό πακέτο SHOCVOC

Από την ομάδα των πακέτων DIPLOMA επιλέγεις το κατάλληλο, αγοράζεις τους κωδικούς και αρχίζεις αμέσως. Χρειάζεσαι απαραιτήτως συσκευή με πληκτρολόγιο και μικρόφωνο. Όλο το υλικό περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα

Δεύτερο απαραίτητο κομμάτι είναι τα Πακέτα Γραπτού Λόγου ALL WRITE τα οποία θα σου μάθουν τα διάφορα είδη του γραπτού λόγου και τις διάφορες τεχνικές του καθενός,

Τέλος χρειάζεσαι το Πακέτο Ατομικής Προφορικής Εξάσκησης ONE2ONE καθώς οι εξετάσεις πτυχίου προϋποθέτουν άριστη χρήση του προφορικού λόγου και ο τρόποι εξέτασης διαφέρουν.

MOCK TEST

04

2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις μπορείς να συμμετάσχεις στην προσομοίωση εξετάσεων (Mock Test). Γίνεται διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο και συνθήκες και αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας

SHOCVOC

01

Οι προφορικές συνεδρίες θα έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα αν νωρίτερα ξέρεις το σχετικό λεξιλόγιο. Τα λεξιλογικά πακέτα SHOCVOC προσφέρουν θεματικό λεξιλόγιογια επιχειρηματίες, γιατρούς, επαγγελματίες του τουρισμού κλπ. Αν ήδη γνωρίζεις την ορολογία μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα

Με τα Πακέτα Ατομικής Προφορικής Εξάσκησης ONE2ONE συνομιλείς διαδικτυακά με αγγλόφωνο εκπαιδευτή, ο οποίος θα προσαρμόσει τα θέματα συζήτησης στις προσωπικές του ανάγκεςΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Το σύστημα English SUPERFAST προσφέρει μοναδική ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης.
Ηλικία, γραμματικές γνώσεις, τόπος κατοικίας, οικονομική δυνατότητα, περιορισμένος χρόνος, επίπεδο αγγλικών, όλα αυτά δεν έχουν πια σημασία.

Χρειάζεστε μόνο δύο πράγματα: να έχετε μπροστά σας μία οθόνη, και να μπορείτε να κάνετε ...κλικ

Έχοντας τη μέθοδο στην ταμπλέτα ή στο κινητό σας, μπορείτε να τη συμβουλεύεστε κάθε στιγμή. Κι αν κάπου κολλήσετε, σας παρέχουμε δωρεάν 24ωρη υποστήριξη.

 

 

 

 

TOP

Call Now