Ένας δάσκαλος παγιδευμένος στην οθόνη

Η σελίδα ενός παραδοσιακού βιβλίου συνήθως φαντάζει απειλητική έτσι όπως είναι  γεμάτη πληροφορίες και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις.

Αντίθετα, κάθε διαφάνεια της EnglishSuperFast ανοίγει πάντα με μια λευκή οθόνη κι έναν χιουμοριστικό τίτλο. Μόλις κάνεις κλικ ένα καρτούν, ένα βελάκι, ή ένα σχηματάκι εμφανίζεται και κάτι σου λέει. Όταν κατανοήσεις αυτό που είδες, πας στο επόμενο, ή γυρνάς στο προηγούμενο για να το ξαναδείς. Εσύ αποφασίζεις.

"Με κάθε νέο κλικ οι πληροφορίες έρχονται μία-μία, με τη σειρά που πρέπει, έτσι ώστε σταδιακά να χτίζουν ένα λογικό συμπέρασμα."

Είναι σαν να σου εξηγεί το μάθημα ένας δάσκαλος, αλλά τόσο διασκεδαστικά που κανένας δάσκαλος δεν μπορεί.

 

Το μάθημα γίνεται σόου

"Ήχοι, χρώματα, εικόνες, κίνηση και ξεκαρδιστικές ατάκες, όλα επιστρατεύονται
για να τονίσουν το νόημα ώστε να σου μείνει αξέχαστο"

Οι λέξεις έχουν χρώματα ανάλογα με το ρόλο τους μέσα στην πρόταση για να καταλαβαίνεις κάθε στιγμή πως λειτουργούν. Εμφανίζονται σαν χορεύτριες σε σκηνή, μεταμορφώνονται μπροστά στα μάτια σου, χάνονται ουρλιάζοντας έντρομες, ή μετακινούνται άλλοτε μόνες κι άλλοτε μαζί με την πρόταση, για να σου δείξουν πως προκύπτει το ένα ή το άλλο γραμματικό φαινόμενο.

Τα λάθη βρίσκουν το μπελά τους. Γνωστά καρτούν τα κοροϊδεύουν, κόσμος  γελάει σε βάρος τους, σφυριά τα χτυπούν και συναγερμοί σε προειδοποιούν να μην τα ξανακάνεις – ενώ το σωστό γιορτάζεται με σαμπάνιες, πυροτεχνήματα και ζητωκραυγές.

Στο τέλος του μαθήματος ό, τι δεν είναι απαραίτητο φεύγει, και μένουν μόνο τα βασικά που πρέπει να θυμάσαι από αυτήν. Τα κυριότερα σημεία τονίζονται με λαμπάκια που αναβοσβήνουν, σα μαρκίζα θεάτρου, και το μάθημα γίνεται ένα σόου γεμάτο χρώμα, ήχο και ζωντάνια!

TOP

Call Now